Herkkuja joka lähtöön

Restaurant Hotel Paljakka

Tuomme eteesi lautasellisen elämyksiä, joissa perinteinen suomalainen keittiö saa mausteekseen hyppysellisen kansainvälisyyttä. Monipuoliset a’la carte- ja lounaslistamme sopivat vaativampaankin makuun. Ruokalistamme elää yhdessä vuodenaikojen ja sesonkien kanssa; tuomme nautittavaksesi talven syvyyttä, kevään tuoreutta, kesän raikkautta ja syksyisen metsän antimia korostavat tuoreet raaka-aineet sekä makuaisteja hellivät puhtaat maut.

Kuuma juoma kelkkailun tai rinnepäivän päätteeksi, virkistystä vaelluksen jälkeen. Kupillinen höyryävän hyvää kahvia kera pullan tai kannullinen teetä takkatulen ääressä. Mikseipä vaikka tuopillinen sekä erä biljardia. Vaiko hetki omaa aikaa, seurana kirja sekä omat ajatukset. Pubin puolella tarjolla myös maittavaa pikkusuolaista yksin, kaksin tai isommalla porukalla naposteltavaksi illanvieton lomaan.

Ravintolamme tarjoaa mainiot puitteet myös suurempia tilaisuuksia tai yksityiskäyttöä varten. Olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, illanistujaiset tai vaikkapa työporukan virkistäytymispäivä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Henkilökuntamme auttaa tilaisuuden suunnittelussa ja järjestelyissä alusta loppuun saakka. Tervetuloa nautiskelemaan – tulitpa sitten yksin, kaksin tai vaikkapa isommalla porukalla!

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.
  • Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.
  • Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.
  • Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.
  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibu

Paljakka bistro

Moottorikelkkailun tai laskettelun jälkeen on ihana istua takkatulen ääreen nauttimaan kuumaa juomaa tai kylmää olutta ja pelata vaikka pari kierrosta biljardia. Pubin puolella on tarjolla pientä purtavaa itsellesi, kavereillesi ja vaikka koko perheelle / kelkkaseurueellesi.

Bistro on myös hyvä tila tapahtumien järjestämiseen tai yksityisiin juhliin. Pyydä tarjoustemme syntymäpäiväjuhliin, illanviettoon tai hyvinvointipäivään!

Panorama cafe

Paljakan matkailukeskuksen maisemakahvila sijaitsee Paljakan vaaran päällä, laskettelurinteiden yhteydessä. Panorama cafe on avoinna hiihtohissien aukiollessa. Kahvilaa voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin.

Oiva-raporttiimme pääset tutustumaan tästä linkistä

Close Menu