Kokoukset ja juhlat

Olipa ajatuksenanne juhlat, näyttely, koulutus, luokkakokous, seminaari tai vaikkapa konsertti, me täällä Paljakassa autamme mielellämme järjestelyissä ja tarjoamme käyttöönne tarvittavat majoitus-, ruokailu- ja aktiviteettipalvelut sekä tilat.

Kokouspäivä Paljakassa

Paljakan puitteet soveltuvat loistavasti erilaisten kokousten, seminaarien ja koulutusten järjestämiseen. Käytettävissä on hotellin kabinettitiloja ja Paljakkatalossa sijaitseva sisäliikuntasali soveltuu jopa 300 henkilön tilaisuuksiin. Ravintolamme valmistaa tilauksenne mukaan tarjoilut tapahtumiinne. Voitte yhdistää kokoukseenne myös majoituksen sekä ohjelmapalveluidemme tarjontaa.

KOKOUSPAKETIT

1 PÄIVÄ

alk. 25€/hlö

Hinta sisältä kokoustilan käytön, yhden kahvituksen sekä kokouslounaan.

Ryhmän koko min 20 hlö

2 PÄIVÄÄ

alk. 109€/hlö

Hinta sisältää yhden yön majoituksen 2 hh huoneissa, kahdet kahvitukset, illallisen, lounaan, aamupalan ja kokoustilat kahdeksi päiväksi.

Ryhmän koko min 20 hlö

3 PÄIVÄÄ

alk. 199€/hlö

Hinta sisältää 2 yön majoituksen 2 hh huoneissa, neljät kahvitukset, kahdet illalliset, kahdet lounaat, kahdet aamupalat ja kokoustilat kolmeksi päiväksi.

Ryhmän koko min 20 hlö

TYÖHYVINVOINTIPAKETIT

LUMIKENKÄILYPÄIVÄ

Hinta sisältää kokoustilan käytön, yhden kahvituksen, kokouslounaan ja 2 h opastettua lumikenkäilya.

Hinta: 65€/hlö

Ryhmän koko min 15 hlö

FATBIKE-PÄIVÄ

Hinta sisältää kokoustilan käytön, yhden kahvituksen, kokouslounaan ja 2 h opastettua fatbike-pyöräilyä.

Hinta: 85€/hlö

Ryhmän koko min 15 hlö

HIIHTOPÄIVÄ

Hinta sisältää kokoustilan käytön, yhden kahvituksen, kokouslounaan ja omatoimista hiihtoa vuokrasuksilla.

Hinta: 45€/hlö

Ryhmän koko min 15 hlö

Juhlat

Hotellimme tarjoaa erinomaiset tilat myös niin pieniin kuin suurempiinkin juhliin.

Ravintolassamme on tilaa niin tanssin pyörteille kuin erilaisille pöytäjärjestyksille. Hotellimme ravintolasaliin mahtuu juhlimaan tilaisuuden luonteesta ja ohjelmaan tarvittavasta lattiatilasta riippuen noin 150 / 350 vierasta. Kesäaikaan tilat laajenevat upean vaaramaiseman tarjoavalle terassille. 

Hotellin tilat ovat varattavissa myös yksityiskäyttöön. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiinne niin sähköpostitse kuin puhelimitse, halutessanne voitte jättää myös yhteydenottopyynnön. Räätälöidään yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva palvelukokonaisuus.