Herkkuja joka lähtöön

Hotel Paljakan ravintola

Ravintolassamme on mainiot puitteet suurempia tilaisuuksia tai yksityiskäyttöä varten. Olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, illanistujaiset tai vaikkapa työporukan virkistäytymispäivä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Henkilökuntamme auttaa tilaisuuden suunnittelussa ja järjestelyissä alusta loppuun saakka.

Toistaiseksi ravintola on varattu yksinomaan ryhmä- ja yksityistilaisuuksiin. 

Kesän ja syksyn ajan palvelemme kävelymatkan päässä sijaitsevassa ravintolassamme Ravintola Riekossa sekä talvella laskettelukauden aikana rinneravintola Bistrossa.

Riekon ja Bistron ajankohtaiset aukioloajat löydät täältä –>

Paljakka Bistro & Pub Riekko

Ravintolamme Paljakka Bistro ja Pub Riekko sijaitsevat aivan laskettelurinteiden juurella, matkailukeskuksen paraatipaikalla kaikkien palvelujen keskellä.

Rinneravintola Bistro on pääsääntöisesti avoinna talvikaudella, laskettelurinteiden aukioloaikojen puitteissa. Laskettelun tai moottorikelkkailun lomassa on mukava istahtaa nauttimaan kuumaa juomaa tai raikasta virvoketta rennossa tunnelmassa. Tarjoamme hyvät eväät vauhdikkaan ulkoilupäivän lomaan; ruokalistallamme grilliherkkuja sekä pizzaa ja kahviostamme löydät maistuvat virvokkeet, lämpimät juomat ja herkulliset kahvileivät pienempään tai makean nälkään.

Pub Riekko palvelee niin talvella kuin kesälläkin ja siellä pääset nautiskelemaan ruoan ja juoman lisäksi varsinkin kesällä silmänruokana upeita maisemia. 

Alueen kesä- ja talvireiteille pääset helposti Bistron ja Riekon pihasta. Vuokraa esimerkiksi kanootti tai maastohiihtosukset ja lähde nauttimaan Paljakan hyvin hoidetuista reiteistä.

Tervetuloa nautiskelemaan – tulitpa sitten yksin, kaksin tai vaikkapa isommalla porukalla!

Maisemaravintola Huippu

Maisemaravintola Huippu  sijaitsee aivan Paljakan laskettelurinteiden huipulla. Ravintolaan on helppo saapua mm. maastohiihto- ja kelkkareittejä pitkin. 

Ravintola vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Oiva-raporttiimme pääset tutustumaan tästä linkistä

Close Menu
×