Herkkuja joka lähtöön

Restaurant Hotel Paljakka

Tuomme eteesi lautasellisen elämyksiä, joissa perinteinen suomalainen keittiö saa mausteekseen hyppysellisen kansainvälisyyttä. Monipuoliset a’la carte- ja lounaslistamme sopivat vaativampaankin makuun. Ruokalistamme elää yhdessä vuodenaikojen ja sesonkien kanssa; tuomme nautittavaksesi talven syvyyttä, kevään tuoreutta, kesän raikkautta ja syksyisen metsän antimia korostavat tuoreet raaka-aineet sekä makuaisteja hellivät puhtaat maut.

Kuuma juoma kelkkailun tai rinnepäivän päätteeksi, virkistystä vaelluksen jälkeen. Kupillinen höyryävän hyvää kahvia kera pullan tai kannullinen teetä takkatulen ääressä. Mikseipä vaikka tuopillinen sekä erä biljardia. Vaiko hetki omaa aikaa, seurana kirja sekä omat ajatukset. Pubin puolella tarjolla myös maittavaa pikkusuolaista yksin, kaksin tai isommalla porukalla naposteltavaksi illanvieton lomaan.

Ravintolamme tarjoaa mainiot puitteet myös suurempia tilaisuuksia tai yksityiskäyttöä varten. Olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, illanistujaiset tai vaikkapa työporukan virkistäytymispäivä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Henkilökuntamme auttaa tilaisuuden suunnittelussa ja järjestelyissä alusta loppuun saakka. Tervetuloa nautiskelemaan – tulitpa sitten yksin, kaksin tai vaikkapa isommalla porukalla!

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.
  • Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.
  • Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.
  • Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.
  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibu

Paljakka Bistro

Laskettelun tai moottorikelkkailun jälkeen on mukava istahtaa nauttimaan kuumasta juomasta tai raikkaasta virvokkeesta ja ottaa rennosti. Ruokalistaltamme löytyy grilliherkkuja ja pizzaa, kahviosta maistuvat eväät pienempään tai makean nälkään. Bistro avoinna rinteiden aukioloaikojen puitteissa.

Bistro on myös hyvä tila tapahtumien järjestämiseen tai yksityisiin juhliin. Pyydä tarjoustemme syntymäpäiväjuhliin, illanviettoon tai hyvinvointipäivään!

Panorama Cafe

Paljakan matkailukeskuksen maisemakahvila sijaitsee Paljakan vaaran päällä, laskettelurinteiden yhteydessä. Panorama cafe avoinna vilkkaimpina sesonkiaikoina.

Kahvilaa voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin.

Oiva-raporttiimme pääset tutustumaan tästä linkistä

Close Menu
×