Herkkuja joka lähtöön

Hotel Paljakan ravintola

Kuuma juoma kelkkailun tai rinnepäivän päätteeksi, virkistystä vaelluksen jälkeen. Kupillinen höyryävän hyvää kahvia kera pullan takkatulen ääressä. Mikseipä tuopillinen sekä erä biljardia. Ravintolamme tarjoaa talvikaudella herkullisia a’la carte-annoksia sekä maittavaa pikkusuolaista naposteltavaksi illanvieton lomaan.

Ravintolassamme on myös mainiot puitteet suurempia tilaisuuksia tai yksityiskäyttöä varten. Olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, illanistujaiset tai vaikkapa työporukan virkistäytymispäivä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Henkilökuntamme auttaa tilaisuuden suunnittelussa ja järjestelyissä alusta loppuun saakka. Tervetuloa nautiskelemaan – tulitpa sitten yksin, kaksin tai vaikkapa isommalla porukalla!

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.
  • Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.
  • Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.
  • Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.
  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibu

Paljakka Bistro

Laskettelun tai moottorikelkkailun lomassa on mukava istahtaa nauttimaan kuumaa juomaa tai raikasta virvokketta rennossa tunnelmassa. Ruokalistallamme grilliherkkuja ja pizzaa, kahviosta taas maistuvat eväät pienempään tai makean nälkään.

Bistro palvelee rinteiden aukioloaikojen puitteissa.

Maisemaravintola Huippu

Maisemaravintola Huipussa on mukava istahtaa laskettelupäivän lomassa vaikkapa lämpimän juoman äärelle ja nautiskella kauas horisonttiin aukeavista maisemista. Maisemaravintola sijaitsee Paljakan laskettelurinteiden huipulla. Ravintolaan on helppo saapua myös maastohiihto- ja kelkkareittejä pitkin. 

Palvelemme vilkkaimpina sesonkiaikoina.

Ravintolaa voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Oiva-raporttiimme pääset tutustumaan tästä linkistä

Close Menu
×