Herkkuja joka lähtöön

Hotel Paljakan ravintola

Ravintolamme tarjoaa herkullista, laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Monipuolisilta a ’la carte- ja lounaslistoiltamme löytyy annoksia jokaiseen makuun.

Ravintolassamme on mainiot puitteet suurempia tilaisuuksia tai yksityiskäyttöä varten. Olipa kyseessä sitten syntymäpäivät, illanistujaiset tai vaikkapa työporukan virkistäytymispäivä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä! Henkilökuntamme auttaa tilaisuuden suunnittelussa ja järjestelyissä alusta loppuun saakka.

Talvella ravintolamme tarjoaa kuumaa juomaa kelkkailun tai rinnepäiväsi päätteeksi, virkistystä vaelluksen jälkeen. Kupillinen höyryävän hyvää kahvia kera pullan takkatulen ääressä. Mikseipä tuopillinen hyvässä seurassa tai hetki rauhassa omien ajatuksiesi parissa. Aulabaarissamme voit nauttia pikkusuolaista illanvieton lomaan.

Kesällä ravintola on varattu yksinomaan ryhmätilauksiin ja yksityistilaisuuksiin. 

Kesällä palvelemme kävelymatkan päässä olevassa ravintolassamme ja sen kesäterassilla, Ravintola Riekossa.

Tervetuloa nautiskelemaan – tulitpa sitten yksin, kaksin tai vaikkapa isommalla porukalla!

Paljakka Bistro & Pub Riekko

Rinneravintola Paljakka Bistro sijaitsee aivan laskettelurinteiden juurella, samassa rakennuksessa iltaravintola Gastropub Riekon ja Paljakan rinteiden vuokraamon kanssa. Bistro on avoinna laskettelurinteiden aukioloaikojen mukaisesti.

Laskettelun tai moottorikelkkailun lomassa on mukava istahtaa nauttimaan kuumaa juomaa tai raikasta virvoketta rennossa tunnelmassa. Tarjoamme hyvät eväät vauhdikkaan ulkoilupäivän lomaan; ruokalistallamme grilliherkkuja ja pizzaa, kahviosta maistuvat virvokkeet, lämpimät juomat ja herkulliset kahvileivät pienempään tai makean nälkään.

Pub Riekko palvelee kesäravintolana, jossa voi ruuan ja juoman lisäksi nauttia silmänruokana upeita kesämaisemia. Riekko ja uusi kesäterassi sijaitsevat matkailukeskuksen paraatipaikalla, kaikkien palvelujen keskellä. Vieressä kimalteleva, Paljakan läpi mutkitteleva Louhenjoki ja rinteeseen nouseva frisbeegolfrata houkuttelee pelikierrokselle.

Alueen vaellus-, pyöräily ja uudelle mönkijäreitille pääset helposti Riekon pihasta. Vuokraa esimerkiksi fatbikepyörä, kanootti tai kajakki ja käy nauttimassa Paljakan kesäreiteistä!

Terassilla nautit virkistäviä juomia ja ruoka-annoksia uudelta kesälistalta.

Talvikaudella Riekko on avoinna pääsääntöisesti iltaisin ja viikonloppuisin tarjoten kiireetöntä illanviettoa mukavassa tunnelmallisessa ympäristössä.

Tervetuloa nautiskelemaan – tulitpa sitten yksin, kaksin tai vaikkapa isommalla porukalla!

Maisemaravintola Huippu

Maisemaravintola Huipussa on mukava istahtaa laskettelupäivän lomassa vaikkapa lämpimän juoman äärelle ja nautiskella kauas horisonttiin aukeavista maisemista. Maisemaravintola sijaitsee Paljakan laskettelurinteiden huipulla. Ravintolaan on helppo saapua myös maastohiihto- ja kelkkareittejä pitkin. 

Palvelemme vilkkaimpina sesonkiaikoina.

Ravintolaa voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Oiva-raporttiimme pääset tutustumaan tästä linkistä

Close Menu
×