Ohjelmapaketit talveen

Maastohiihtokoulu aloittelijoille

Lyhyt maastohiihtokoulu kaikille jotka haluavat aloittaa hiihtämisen ja opetella perinteisen hiihdo.

Kausi:

Joulukuu – Huhtikuu

Kesto:

2 Tuntia

Hinta:

Lumikenkäretki

Lumikenkäily on erinomainen ja helppo tapa nauttia Paljakan talvisesta luonnosta. Hyvin merkityt reitit tarjoavat turvallisen ja helpon tavan liikkua lumisessa metsässä. Ohjelma alkaa oppaasi tapaamisella. Laitamme lumikengät jalkaan ja menemme maastoon. Reitken aikana kuulet oppaasi tarinoita Paljakan luonnosta, erityyppisistä metsistä ja metsän eläimistä.

Kausi:

Joulukuu - Huhtikuu

Kesto:

2 Tuntia

Hinta:

Husky safari

Koiravaljakkosafarilla koirat vetävät kelkkaasi läpi lumisen metsän. Ajo- ja turvallisuusohjeiden (helppoja) saamisen jälkeen olet valmis lähtemään oppaan vetämälle maastoajoretkelle. Aikuiset nauttivat retkestä ajamalla, perheen pienimmät oppaan tai vanhemman kelkassa istuen.

Kausi:

Joulukuu - Huhtikuu

Kesto:

2 Tuntia

Hinta:

Porotilavierailu

Poro on puoliksi villi, eksoottinen eläin, jonka monet haluaisivat nähdä omin silmin. Vierailet oppaamme johdolla yhdessä Suomen eteläisimmistä porotiloista. Ohjelmassa tutustutaan poroihin ja poronhoitoon Tilalla on kaikilla mahdollisuus osallitua porojen ruokintaan. Nautimme makkarat ja kuumat juotavat nuotiolla, jossa poroisäntä kertoo lisää porojen ja porotilan elämästä.

Paljakka sijaitsee Puolangan kunnassa, jonka pohjoisosa on Suomen eteleläisintä poronhoitoaluetta.

Kausi:

Joulukuu - Huhtikuu

Kesto:

3 - 4 Tuntia

Hinta:

Moottorikelkkasafari aloittelijolle

Lähde rohkeasti mukaan lyhyelle moottorikelkkasafarille. Tämä safarimme on tarkoitettu aloittelijoilie sekä vähän varovaisimmille kelkkakuskeille, jotka haluavat safarin alkuun lyhyen opastuksen ja retken asiantuntevassa ohjauksessa. Mikäli et halua itse ajaa, hyppäät oppaan kellkkaan ja hän ajaa puolestasi. Ajoreittimme kulkee hyvin hoidetulla reitillä ja tarjoaa huikeaa tykkylumimaisemaa Paljakan vaaralla.

Kausi:

Joulukuu - Huhtikuu

Kesto:

1 Tunti + varusteiden pukeminen

Hinta:

Pilki mukavasti Forellibaarissa

Paljakassa tähän perinteiseen suomalaiseen kalastusmuotoon siihen on kehitetty uusi, miellyttävä, talvisäiltä suojassa oleva tapa pilkkiä. Paljakan Kalastuspuiston iglunmuotoisessa, lumen-vakoisessa teltassa, Forellibaarissa, istut mukavasti retkituolissa. Lisäksi järvenjäillä on lisää pilkkimismahdollisuuksia, perinteisesti talvitaivaan alla. Kokeneen kalastusoppaan johdolla pilkkiminen on miellyttävä elämys. Opit oppaan vinkit nopeasti ja yhdessä houkuttelette kalasaaliin koukkuun!

Kausi:

Joulukuu - Huhtikuu

Kesto:

1,5 Tuntia

Hinta:

Luontokuvausilta

Metsän hiljaisuus ja rauha sekä yötaivas ilman valokuvausta haittaavaa valosaastetta ovat unohtumaton kokemus. Ohjattu valokuvausiltamme soveltuu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita parantamaan valokuvataitojaan. Talvinen luonto ja sen puut ovat lumikuormissa ja siniset hetket hämärässä luovat upean ympäristön valokuvaukseen. Ohjelmaa hoitaa kokenut ja palkittu luontokuvaaja.

Kausi:

Joulukuu - Huhtikuu

Kesto:

5 Tuntia

Hinta:

Close Menu
×